performance1.png

MY CUNTRY

26 - 27 September

 

Om forestillingen

MY CUNTRY handler om at opsøge
det sted man frygter allermest.

I denne performance er dette sted hjem. Tvunget, flygtet, smidt ud, smidt væk? Enhver tid er sand, men sandheden er aldrig den samme. MY CUNTRY er en hybrid mellem fiktion og virkelighed, der med mantraet 'more is more' i en selvransagende selvironisk stil inviterer publikum ind i en æstetisk verden af genderfuckery, klassisk dans, butoh, fysisk teater og houte couture. MY CUNTRY viser verden set fra outsiderens perspektiv og spørger ind til, hvem der besluttede, at de var de var forkerte?

CuntsCollective består af et multidisciplinært og internationalt LGBQ cast fra Danmark, Norge, Brasilien og England, som alle arbejder med temaerne identitet, fremmedgørelse, seksualitet og køn. De har alle været hjemløse, rodløse og udadsøgende, men i jagten på at (gen)finde (et) hjem, er de nu sammen rejst tilbage til det sted de flygtede fra, for at finde ud af om det igen kan kaldes hjem.

 

Om kunsteren

Tone Haldrup Lorenzen og Siri Maj Knutsen, som begge er født og opvokset i Danmark, er nu – efter mange år uden for Danmarks grænser – flyttet tilbage til deres fødeby Århus. De to mødtes i 2013 på Performers House i Silkeborg og har siden da ønsket at indgå et kunstnerisk samarbejde. De har i mellemtiden boet og studeret i Europa, Asien og USA og har gennem mange år opbygget et stort internationalt netværk. I januar 2018 da de begge var tilbage i Danmark co-foundede de CuntsCollective, en platform hvorpå kunstnere fra hele verden kan mødes i et rum hvor grænser ophæves og ideer bliver til handlinger. Gennem deres kulturelle forskelligheder og kunstneriske ligheder vil skaber de radikalt, nytænkende materiale med ønsket om at gøre den queer kunstscene mere markant i det århusianske kulturliv.

 

Information:

Titel: MY CUNTRY
Kunstner: CuntsCollective
Spillested: Åbne scene, Godsbanen
Dato: 26 - 27 September
Tidspunkt: 19:30 - 20:30

 
My cuntry pic.png

Credits

Director/Choreographer: Tone Haldrup Lorenzen
Assistant director: Siri Maj Knutsen
Performers: Daniel Paiva de Miranda, Nick Finegan, Paige Rezmorah og Karoline Clasen Holland
Music: Diego Alves Garcia og Alexis Daumarie
Costume design: Harald Lunde Helgesen
Light design: Daniel Paiva de Miranda
Set design: Harald Lunde Helgesen
Supporters and funders: Nordisk Kulturfond, Statens Kunstfond