manhouse_1.png

MANhouse 2.0

18 - 21 September

 

Om forestillingen

VERDENSPREMIERE! Fingre bevæger sig frækt over et flygels tangenter og pianisten forsøger at spille perfekt 

– mens en danser yndefuldt danser henover scenen i et forsøg på fejlfri bevægelser. Begge kæmper de for succes og den ultimative fejlfri performance. Men hvad er perfektion og hvem bestemmer succes?

MANhouse 2.0 er en ny performance, der tackler temaerne impotens, præstationsangst og skrøbelig maskulinitet. I dette nye værk samler koreograf Andreas Constantinou en pianist og en performer, som sammen og hver for sig bliver udfordret i nogle af de sværeste klassiske danse- og musikalske værker med ét fælles mål: at opretholde en perfekt performance, forblive fast og bringe publikum til et klimaks.

MANhouse 2.0 er det sidste kapitel i The GENDERhouse-serien og den 8. performance i den 6-årige serie af værker, der hver især håndterer forskellige temaer om køn, seksualitet og identitet.

 

Om kunstneren

Andreas Constantinou er en koreograf, singer/songwriter og billedkunstner. I begyndelsen af 2003 stiftede han Himherandit Productions.

Han har optrådt og præsenteret sin performancekunst og musikværker i teatre, gallerier, barer og festivaler i Europa og Asien siden 2004. Bl.a. på venues som The South Bank, Bonnie Bird Teater, The place Theater, Theatre Chaillot, og Mercat de le flors.

I april 2015 producerede Himherandit Productions dobbeltforestillingen ReDoing GENDER og The WOMANhouse på Bora Bora. Førstnævnte har siden turneret rundt i verden, bl.a. på flere festivaler, og sidstnævnte blev udvalgt til at være blandt AerowavesTwenty i 2016 - tyve forestillinger med lovende kompagnier udvalgt af de over 50 europæiske dansehuse i netværket Aerowaves.

I september 2016 havde den anden dobbeltforestilling WoMAN & WOMAN premiere på Bora Bora. De blev i foråret 2017 nomineret til en Reumertpris og sidstnævnte udvalgt at være blandt AerowavesTwenty i 2017 - og hermed også vist på Spring Forward Festival i Aarhus samme år.

Uddannet ved Europas førende konservatorium for moderne dans Laban i 2003 og har siden arbejdet og samarbejdet med nogle af Europas førende kunstnere som Kitt Johnsons 'X-ACT, PunchDrunkTheatricalExperiences, Athina Vahla, CandoCo Dance Company og Uniform.

 

Information:

Titel: MANhouse 2.0
Kunstner: Himherandit Productions
Land: Aarhus, Denmark
Spillested: Bora Bora – dans og visuelt teater, Stor scene
Dato: 18 -21 September
Tidspunkt: 19:30 - 20:00

 
manhouse_2.png

Credits

Director/Choreographer: Andreas Constantinou
Devising Performers: Hilde Sandvold
Musician/pianist: Vago Tedosio
Sound and Light Design: Jeppe Cohrt
Music: Beethoven, Vago Tedosio