eat_1.png

EAT YOUR BEANS

24 September

 

Om forestillingen

Publikum inviteres til at spise med Dagmara Bilon, som under det fint tilberedte måltid af og til vil bære en moderkage på hendes hoved og undersøge "uhyrlig adfærd" i sammenhæng med det moderne samfund. En fest af fragmenterede vidnesbyrd af en fortærende mor, sidestilles med en opera-lip-sink og visuelle billeder under en nedslående heksesti. Performancen har til formål at bevæge sig uden for rammerne af følelser og berøre temaer samfund, hjem og identitet i det nuværende geopolitiske klima. Hvilken heks er heksen? Og hvad er alvorligt skandaløst?

 

Om kunstneren

Dagmara Bilon er en tværfaglig kunstner med base i London. I løbet af et årti har hun skabt en række forskellige kropsperformances, der, som eksperimentelle teaterforestillinger, har et særligt fokus på stedsspecifik, tidsafgrænset og immersive arbejde.

Hendes kunstneriske praksis kredser rundt om den mystiske oplevelse af at være menneskelig, omdefinere moderne myter og symboler, queer former, kvindelige helgener med skæg, Kimæren, bønner, hoppende bryster og ikke-verbal historiefortælling.

Hun er medstifter af The Purple Ladies og tilknyttet kunstner af The Desperate Art Wives. Hun ser frem til at vise nogle af sine seneste eksperimenter på The Genderhouse Festival.

.
 

 

Information:

Titel: Eat your beans
Kunstner: Dagmara Bilon
Spillested: Åbne scene, Godsbanen
Dato: 24 September
Tidspunkt: 19:30 - 20:30

 
eat_2.png

Credits

Devised and created by: Dagmara Bilon
Photo: Olga Antoniadou