Buck_1.png

BUCKING THE SYSTEM

20 September

 

Om seminaret

Buck Angel deler sin bevægende personlige livshistorie og processen i sit kønsskifte fra kvinde til mand, mens han udfordrer publikums forestilling om, hvad der gør nogen til en mand eller en kvinde. Han beskriver, hvordan han skiftede fra en desperat ulykkelig og ubehagelig person til en person, der er stolt af sin krop og seksuelt tilfreds med sine kønsorganer (som ikke er blevet ændret kirurgisk). Buck har ført an for transmænds selvaccept uden kirurgi. Faktisk går hans budskab om selvaccept ud over køn og kønsorganer: Det er et universelt begreb om at kende, blive og elske dig selv.

 

om Buck Angel

Buck Angels budskab om styrke gennem selvaccept, og mission om at opmuntre alle til at være behagelige i deres egen hud - uanset hvad det betyder for dem - har ramt en lidenskabelig åre af mennesker rundt om i verden.

Buck blev født som kvinde den 5. juni 1962. Han følte sig aldrig kvindelig og kæmpede gennem livet, indtil han havde den livsforandrende mulighed for at overgå fra kvinde til mand og endelig leve livet autentisk. Han oplevede mange forhindringer under overgangen, hovedsageligt på grund af manglende oplysninger om overgang til FTM transseksuelle. Men med hjælp fra medfølende læger lever han som sit sande jeg, og kan nu hjælpe med at uddanne verden med sin historie. Hans mission er at inspirere folk til at omdefinere køn og til at fremme en ny generation, der forstår flydende seksualitet og som navigerer kønspolitisk.

Hans budskab "Det er ikke, hvad der er mellem dine ben, der definerer dig" har udløst mange samtaler og åbnet mange sind for den vigtige besked om, at køn er det, du siger, det er for dig, og at selvaccept ikke kun er hvad der gør en person glad, det er hvordan andre kommer til at forstå dig. Buck har lavet optrædener på HBO, National Geographic, Netflix, The Tyra Banks Show, Dan Savage, AOL, Spike TV, The Women's Entertainment Network, Howard Stern Show, Meget Musik, Sirius Radio og mange andre. Han er skrevet om i Forbes, Esquire, Cosmo, VICE, Huffington Post, ELLE, Buzz Feed, The Village Voice, Rolling Stone, Time Out, Maxim, New York Times og andre publikationer rundt omkring i verden. Armistead Maupin omfattede Buck Angel i sin seneste bog Michael Tolliver Lives. I august 2016 producerede Buck verdens første fornøjelsesprodukt specielt til det transmandlige samfund. Hans produkt, kaldet The Buck Off, blev produceret i samarbejde med Perfect Fit Brand som et middel til at forestille sig en transmands seksualitet og de specifikke behov, som hans fællesskab søger. Buck off vandt mest innovative fornøjelsesprodukt hos AVN og XBIZ 2017.

Buck Angel er én af talerne på  HBO's The Trans List 2016. I 2013 have Buck Angel premiere på sin anmelderroste dokumentar om sit liv på SXSW filmfestivalen. Den vandt en Telly Award for Non Broadcast Productions Film / Video - Sociale spørgsmål. Vist på Netfilx, Amazon og Itunes.

Englands banebrydende dokumentar serie Sexing The Transman har været vist verden over og åbnet et nyt publikums idé om, hvad transmale kan være og er. Besøg http://sexingthetransman.com/ for at se denne serie i sin helhed. Den britiske kunstner Marc Quinn skabte en skulptur af Buck Angel i samme størrelse, der var med i billedhuggerens globale tour. Skulpturen er nu et permanent værk i The Adelaide Museum of Classical Art i Australien.

Buck Angel skabte historie, da han modtog den prestigefyldte pris fra Adult Video News (AVN) som Transseksuelle Performer of the Year i 2007 for sit banebrydende arbejde i voksenunderholdningsindustrien. Buck er den første transmand til at vinde denne pris og har siden vundet en anden pris for sit arbejde; 2017 AVN-pris for bedste transseksuelle scene.

I 2016 samarbejdede Buck Angel med langvarig transaktivist og fotograf Leon Mostovoy for at skabe Pride Wellness [pridewellness.net]. Et cannabisfirma, der fokuserer på LGBTQ-fællesskabet i brugen af cannabis som et alternativ til lægemidler. Både Leon og Buck har mange års afholdenhed fra stoffer og alkohol. De tror på naturmedicin og de fantastiske fordele cannabis har for langsigtet sundhed.

Buck Angel rejser verden rundt for at sprede sit budskab om selvkærlighed og medfølelse, og udforsker hvordan man kan leve autentisk i din egen krop.

 

 

Information:

Titel: Bucking the system
Kunstner: Buck Angel
Land: U.S.A
Spillested: DOKK1
Dato: 20 September
Tidspunkt: 16:30 - 18:00