blaue_1.png

BLAUE FRAU - WORKSHOP

22 - 23 September

 

Om workshoppen

Blaue Frau workshops har været afholdt i hele Skandinavien i løbet af de sidste fire år. I workshoppen arbejdes med performance-kunst under temaet anti-racisme og normkritik. Workshoppen er gratis og åben for alle, ikke kun fagfolk, og afholdes på engelsk.

Se tidligere workshops via vores FB-gruppe: https://www.facebook.com/BlaueFrauWorkshops/

Workshoppen er hostet af Juli Apponen, som er en kunstner, der arbejder med forskellige former for performance og koreografi. Hun producerer og turnere internationalt med flere samarbejder og projekter samt egne soloer som direktør, koreograf, forfatter og performer. Hun har været gæstelærer og forelæser ved Det Norske Teaterakademi. På denne baggrund har hun skabt adskillige berømte forestillinger såsom hendes performance forelæsninger ’Livet er svært og så dør du - del 3’ eller koreografien ’Alt vedbliver’ er i samarbejde med Jon Skulberg . I 2017 instruerede og turnerede hun med de anmelderroste Blind Boi Diaries med og om danseren Sindri Runudde. Juli Apponen er oprindeligt fra Finland og er nu hovedsagelig baseret i Sverige.

Mere detaljeret beskrivelse af værkstedet vil blive annonceret senere.

 

om Blaue frau

Blaue Frau er en finsk feministisk teaterduo, og deres fokus er på normkritik. Blaue Frau er Sonja Ahlfors & Joanna Wingren. Duoen blev etableret i 2005, efter Sonja og Joanna deltog i den nordiske draggruppe Sub Frau (subfrau.net). Blaue Frau har turneret i de nordiske lande og Europa med forskellige workshops og produktioner. Sidste år blev deres bog "Någon hatar oss igen" udgivet sammen med illustrator Johan Isaksson.

Læs mere fra hjemmesiden: www.blauefrau.com

 

 

 

Information:

Titel Blaue Frau - workshop
Workshop leder: Juli Apponen
Spillested: Bora Bora – dans og visuelt teater
Dato: 22 - 23 September
Tidspunkt: 10:00 – 15:00 (Saturday and Sunday – inkl. 1 times frokost pause)
Registrering/sign up email:  info@blauefrau.com 
Info: Sign up inden d. 15 September på ovenstående email

fullsizeoutput_30c.jpeg
 
blaue_2.png

Credits

Nordisk Kulturfonden, Norden"