farming.png

FARMING

6 - 25 September

 

Om udstillingen

Farming er en farverig, bizar og energisk udstilling med videoinstallation, lyd og performance kunst. 

Publikum går gennem installationen og er mødt af magtfulde billeder fulde af filosofisk indhold. Flere spørgsmål er fremsat: Hvad er et godt liv? Hvorfor reproducerer vi os? Er traditionelle kønsroller en samfunds  konstruktion? Skal queer være normen? Udfordrer moderne familiestrukturer individualisme? Hvad betyder samfunds pres for vores identitet? Langsomt bevæger sig ko-folk, dynamiske mand- og kvindelige fugle og poetiske svømning fisk-menneske er de billeder, som publikum møder, når de kommer ind i denne udstilling, der udfolder en anden verden. Farming skaber en humoristisk  verden i sin søgen efter at definere det menneskelige dyr.

 

om kunstneren

Født i 1975 i Catalonien. Jeg startede min kunstneriske karriere som balletdanser. Før jeg flyttede til Danmark i 2000, besluttede jeg mig for at stoppe med at danse ballet og for istedet  at studere andre typer bevægelsesteknikker.
Jeg skabte mig en karriere i fysisk teater, performance, video, fotografi og live art. I denne periode begyndte jeg at skabe mine egne kunstværker. Min kunstneriske praksis er baseret på videokunst,  fotografi og performance. For mere detaljerede oplysninger, besøg venligst www.noeliamorasolvez.com


 

 

Information:

Titel: Farming
Kunstner: Noelia Mora Solvez
Udstillingsted: Frontløberne
Dato: 6 - 25 september.
Tidspunkt: tirsdag og torsdage 10:00 - 15:00 , onsdage og fredage 15:00 - 19:00, lørdage og søndage 12:00 - 17:00

farming2.png

Credits

Artist: Noelia Mora Solvez
Performers: Alex Mora Lyngaae, Manuela Solvez, Noelia Mora Solvez, Andreas Constantinou
Supporters and funders: Århus Kommune Kulturudviklingspulje, KP, Århus Filmværksted, AAKA.